VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vecka 19 – 92.4 kg = +/- 0 kg

Hej svejs!

Jag har precis haft min sedvanliga fredagsinvägning. Trots att jag skött mig exemplariskt denna veckan står jag stilla. Eller bygger jag muskler. Denna vecka har jag:

– Cyklat fram och tillbaka till universitetet 1.5 mil
– Tränat Bikram Yoga vid två tillfällen
– Dansat i tre timmar
– Inte ätit socker
– Ätit regelbundet
– Vägt maten
– Druckit mycket vatten
– Ätit efter matschemat jag fick av Mando när jag var ätstörd.

Nu börjar jag på allvar misstänka att sköldkörteln gått banans. Jag har diagnosen hyper tyreos och äter medicin dagligen för att hålla ämnesomsättningen på en sansad nivå. Eller kanske jag bara ska ha lite mer tålamod. Oavsett ska jag idag kamma hem min första stjärna sedan viktklubbens start.


Kommentarer


 1. hon18,han44 maj 6, 2011 on 08:54 Svara

  Alla har olika förutsättningar när det gäller viktnedgång. Jag har, du har det. Ämnesomsättningen kallas det för. Hur den påverkar oss är svårt att säga, men personligen tror jag den påverkar oss massor. Du skriver att du inte ätit nåt socker. har du ätit andra kemiskt sammansatt sötningsmedel? Man ska ha väldigt klart för sig att kemiskt framställda sötningsmedel är ytterst farliga. Dessa binder fett lika bra som vanligt socker, men är svårare för kroppen att bränn. Att dricka lightprodukter är ett sjävbedrägeri.
  Men har man långsam ämnesomsättning så kan man inte räkna med att gå ner i vikt lika snabbt som en som har snabb ämnesomsätning, det fungerar inte så. Så kämpa på så kommer nog resultatet. ):

  • Anna maj 6, 2011 on 08:59 Svara

   Nope, jag äter inte och har inte ätit lightprodukter. Inte heller sötningsmedel. :)

 2. Andrea maj 6, 2011 on 09:39 Svara

  Duktig du är Anna! Strunt i vikten så länge, flera sånna här grymma veckor så kommer du va slimmad inom kort! PeppPepp och concrats till guldstjärna:D

  • Anna maj 6, 2011 on 13:16 Svara

   Tack för peppen!

 3. guldvingar maj 6, 2011 on 10:18 Svara

  Tycker du är skit snygg som du är!!!!

  • Anna maj 6, 2011 on 13:17 Svara

   Det var väldigt snällt sagt. Tack!

 4. Asta maj 6, 2011 on 12:32 Svara

  Håller med guldvingar, du är snygg som du är. Men visst, jag fattar att det är frustrerande. Själv beter jag mej ungefär som om jag gör allt i min makt för att gå upp i vikt :( Är sugen på allt, unnar mej allt. Å massor av jobb både denna å nästa vecka så mkt till motion har det inte blivit. Bha.
  Ha en fin fin helg iaf Kram Asta

  • Anna maj 6, 2011 on 13:22 Svara

   Har du hoppat av viktklubben? Kram.

 5. Malin maj 6, 2011 on 12:35 Svara

  När vi gick kometprogrammet så talades det om en uthållighetskurva, att när man ändrar ett beteende så blir det i början kanske till och med värre, men om man håller ut så kommer det så småning om ge resultat och kurvan sjunker. Har kommit på att den kan man använda på det mesta. Även på viktminskning. Det där med att man bygger muskler och därför inte går ner har jag läst inte stämmer så bra utan att det istället oftast är så att när man börjar träna mer så vill kroppen ha mer mat och omedvetet äter man lite mer. Men att om man fortsätter att träna så kommer de ge med sig och man kommer gå ner i vikt.

  Fortsätt med sockerstopp i nån vecka till, samt att du även undviker lightprodukter så borde det ge resultat. =)

  Kämpa på, hej å hå!

  • Anna maj 6, 2011 on 13:35 Svara

   Tack Malin!

   Vet du att jag har saknat dig? Kul att du skriver. Jag känner igen mig i det du skriver och kan tänka mig att det fungerar så även vid viktminskning. Jag kämpar på. :)

 6. Disa maj 6, 2011 on 13:44 Svara

  Hej!
  Min svärmor har också diagnosen hyper tyreos och hon står stilla på vågen fast hon tränat 4-5 gånger i veckan i ungefär 2-3 år. Men det hon inte ser som alla andra ser är att hon ändrats kroppsmässigt, hon har fått mycket muskler istället för fett och det ser verkligen ut som hon gått ner massa i vikt.
  Så Anna ge inte upp! Ibland syns det kanske inte på vågen utan på kroppen helt enkelt! :) Kram

  • Anna maj 6, 2011 on 13:56 Svara

   Vad roligt att höra Disa! Tack. Nu blev jag verkligen peppad!

 7. ML maj 6, 2011 on 19:35 Svara

  Du måste bara ha mera tålamod kör lika hårt 2 veckor till ska du få se på resultat jag har hållit på i 2 veckor och vikten är det nästan detsamma men jag tappar mina byxor =)

 8. Mia S maj 6, 2011 on 19:50 Svara

  Grymt bra jobbat!!! Fortsätt kämpa på, viktminskningen kommer! Lycka till!

 9. Asta maj 7, 2011 on 10:26 Svara

  Ingen guldstjärna till mej inte men kanske en vass tistel som straff.
  Har verkligen varit usel denna veckan. Ätit som en besatt.
  KRam Asta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna