VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagens klänning – Daisy Dapper

Vad passar bättre än en sprillans ny kategori såhär på våren? I ”Dagens klänning” kommer jag posta en klänningsfavorit så länge det finns något som attraherar mig på marknaden. Jag inleder med denna bedårande klänning. Den  finns just nu att beskåda i skyltfönstret hos Daisy dapper. Det är verkligen en klänning i min smak, jag älskar den gröna färgen och prickarna.

”Söt sommarklänning som funkar till allt. I denna flirtiga klänning kommer du känna dig fin hela sommaren lång. Perfekt till vardags eller fest. Bekväm i stretch bomullspoplin. Färgstark och härlig lime grönt tyg med vita prickar och detaljer. Ärmlös och swingkjol, v-ringning, denna modell är ett bra val för mindre bustiga och kurviga tjejer. Dragkedja baktill och matchande bälte i midja som markerar.” Läs mer hos Daisy Dapper. 


Kommentarer


 1. Nanna maj 5, 2011 on 11:08 Svara

  Åh! Nu känner jag dig ju inte men av de bilder jag sett på dig att döma tror jag att du skulle passa utmärkt i den! Du verkar vara den som gör dig bra i färgklickar :)

  • Anna maj 5, 2011 on 11:37 Svara

   Tack Nanna :) Man skulle kunna säga att jag är ett litet färgmonster.

 2. Otroligt fin. Skulle pasas dig perfekt.

  • Anna maj 5, 2011 on 11:38 Svara

   Jag gillar den jättemycket, får se om den hamnar i min garderob.

 3. hon18,han44 maj 5, 2011 on 11:51 Svara

  Den var ju riktigt fin. Ett som är säkert du kommer synas i mängden i den klänningen. :)

  • Anna maj 5, 2011 on 14:23 Svara

   Ja, den är så himla fin.

 4. Rockabillan maj 5, 2011 on 15:34 Svara

  Aj löv Daisy Dapper, finns så mycket fint där! :-)

  Jag är alldeles för dålig på att använda färg, har tänkt att det ska få bli en del av mitt post-pregnancy-projekt som innefattar en mindre renovering av mig själv!

  • Anna maj 5, 2011 on 20:14 Svara

   Heja dig!
   Det låter spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna