VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kära dagblogg!

Dagen är långt ifrån slut, men jag ska alldeles strax stänga ner och ge mig ut på ett litet Södermalmskt äventyr. Först ska jag gå till Lidl och köpa två paket blöjor. Sen ska jag till biblioteket för att låna böcker och efter det ska jag hämta barnen på dagis förlåt jag menar förskolan.

Idag har pluggat i kombination med att städa. Jag har bland annat plockat ner påskpyntet och roat mig med att utse en vinnare av årets påskpynt. Detta lilla gullefjun tog hem titeln som årets påskpynt 2011 och ligger nu väl förpackad med det andra påskpyntet. Vi älskar barnens konstverk och pyssel, det skulle vara så häftigt om det gick att bevara det tills de blir vuxna och ska påskpynta sina egna hem.

I pauserna har jag bloggat och tränat på första turen i Sevillanas. Nu ska jag äta mellis. Klart slut, varulvstjut. (Lite inspirerad av Bert)


Kommentarer


  1. hon18,han44 maj 5, 2011 on 15:42 Svara

    Fint påskpynt, en värdig vinnare.

  2. maja-Style & Life by Leia maj 5, 2011 on 17:10 Svara

    Hihi…joho du…min kommentar väckte minsann känslor…men dom hade kommit ändå är jag säker på. Jag uttryckte mig nog lite dumt eftersom jag bara menade att det för MIG är lite väl att sätta på min pojk en klänning innan den dagen han själv väljer det….då är det fritt fram.
    Tycker att det är tråkigt att man är cool om man vågar vara annorlunda men att det ska vara så fult om man faktiskt följer sin vilja att ibland tycka att annorlunda är fel….om du förstår.

    Även jag sade upp mitt kontrakt med spotlife redan innan dom började kicka folk igen….hände även för ett år sedan ungefär…så jag känner mig rätt likgiltig.

    Kram kram

    • Anna maj 5, 2011 on 20:18 Svara

      Jag förstod precis vad du menar. Kram!

  3. Sanna - saos.blogg.se maj 5, 2011 on 22:44 Svara

    Hihi, vilken söt liten rackare! 🙂

  4. Tildaf maj 6, 2011 on 08:01 Svara

    Jag hoppas verkligen att dina barn går i kommunal förskola, annars heter det faktiskt förskola i fristående regi, rätt ska vara rätt!!! Och gud nåde folk som kallar skolan plugget, läraren fröken och hemkunskapssalen plättis det heter faktiskt skola, lärare och hemkunskapsal!
    😉

    • Anna maj 6, 2011 on 08:06 Svara

      Whoops. Jag har visst mycket att lära. Jag menade såklart förskola i fristående regi. *skäms* Hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna