VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sophie – medlem i Apans Viktklubb

Tjena! Sophie heter jag. Boendes i Linköping sen augusti förra året men är ursprungligen från Skåne (Malmö). Jag är 34 år. Bor med sambo o dotter o katt. Är utbildad kock men läser till förskollärare/lärare grundskolans tidigare år på universitetet. Jag kämpar med mina graviditetskilon o målet är att gå ner till inskrivningsvikten som var 70 (men vill egentligen ner till 65-67 nånting). Nu väger jag 80 o är 170 lång.

Jag har egentligen inga problem med att äta rätt. Med kockutbildningen följde ganska mycket näringslära så jag ”kan” mat. Det är nästan så att jag blir för pedant med maten ibland… Vidare så har jag inga problem med att träna heller. Jag älskar att träna! Nä mina problem heter Noll Tålamod, Ingen Uthållighet o Tidsbrist. Och blir det för extremt eller för många ”måsten” eller ”förbud” så slår jag bakut. Därför måste jag söka en balans i vardagen mellan mat o träning o övriga vardagliga ting. Det är min största utmaning!

Delmål 1 är att komma under 80 strecket till den 28 maj när jag ska på bröllop. Jag vågar inte sätta ut en exakt siffra. Men under 80 i alla fall. Till augusti ska jag vara nere på 70 (delmål 2).Jag skriver en blogg som mest är för mig själv o mina vänner o familj men vill ni följa mig eller bara kolla upp vad jag är för en figur så är adressen http://pamingata.blogg.se

Nu kör vi tjejer!
/Sophie

Psss. jag fixar en helkroppsbild i dagarna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna