VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Maria – medlem i Apans Viktklubb

Maria heter jag, 33 år och fembarnsmamma boende i Halmstad. I julas när jag fotograferade mig så fick jag en rejäl chock – jag har gått och blivit tjock! Det gick inte längre att blunda för faktum. Om man ser mig på stan ser jag förmodligen ut som en alldeles normalviktig kvinna, men för för tre år sedan – när mina tvillingar var två år – vägde jag 53 kg. Inte ens då hade jag ”baby fat” som jag har nu! :=)

Jag väger just nu 78 kg och de senaste åren med många graviditeter (min dotter var bara 5 månader när jag blev gravid med tvillingar igen) så har jag tappat och gått upp ofantligt mycket likt en jojo effekt. Min kropp har tagit stryk av detta och jag har varit svårt sjuk under ett års tid, samt blivit opererad. Mitt mål är egentligen mest att äta sunt, äta oftare för att förbränna och gå raska promenader. Mest av allt vill jag bli av med fettet i ansiktet, vilket stör mig mest. Vill du följa min viktresa så kika in hos mig! 

Kram Maria.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna