VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ja visst gör det ont när knoppar brister. Varför skulle annars våren tveka?

Med risk för att verka lite nördig måste jag erkänna att jag svävar på rosa små moln för närvarande. Mina älskade växter på uteplatsen vaknar just nu till liv i en rasande fart. Det är nästan så att jag ser dem växa. Dessa vackra väsen vars liv vilar i mina händer. Det är stort. Pionerna är på väg upp, clematisen knoppar för fullt och de eftersläntrade tulpanerna gör sitt bästa för att tränga sig upp genom den hårda jordskorpan.


Kommentarer


  1. Emma april 23, 2011 on 22:34 Svara

    Hej Apan! Det är så underbart med vår när världen vaknar till liv igen och man kan följa växtlighetens framsteg!
    Jag läser din blogg rätt så regelbundet och blir peppad av din färggladhet :) Nu har jag nyligen själv börjat blogga på wordpress och kom på att jag kanske kunde fråga dig om en sak jag klurat på, nämligen: hur får man det att visas inte bara datum utan även klockslag på sina publicerade inlägg? Jag ser att du ju inte heller har det, men du kanske har koll ändå :)
    Glad påsk och vår!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna