VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Attention alla viktklubbsmedlemmar – Blinka lilla stjärna

Det börjar dra ihop sig för utdelning av stjärnor till alla er som nått era mål under första utmaningen. Linnea, Maria och Elisabeth har klarat sina  mål och får en stjärna för veckans goda insats. Heja, heja! Pepp-Pepp!

Har ni klarat era mål. Skriv till mig i viktklubbstråden, samt ange mål för nästa vecka. Personligen har jag failat med mina mål. Men jag låter dem stå till nästa vecka och ska minsann klara att leva upp till dem då.


Kommentarer


  1. Maria. april 23, 2011 on 22:52 Svara

    Tack för stjärnan!:) Känns jättebra och jag blir mer peppad när jag vet att det finns dem som ”håller koll” på mig. Jag köpte en klänning idag som kommer vara en riktigt motivations klänning. Just nu ser jag gravid ut i den, men tyget är så fint. Om jag rasar några kilon nu och får bort magen däremot, så kommer den bli en riktigt hit i sommar! (även om jag egentligen inte tycker man ska köpa kläder för att invänta att man ska se smal ut. Men detta var ett undantag. ) Ha en fin kväll! Kram, Maria.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna