VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Penséer – Hitta de finaste och mest prisvärda på Södermalm

Trädgårdsintresse kan vara en dyr hobby, men om man hela tiden handlar smart kan man spara massvis av slantar. Igår köpte jag 20 penséer för 7.50 kr styck. Vad är hemligheten? Jo, det ska jag berätta för dig. Hemligheten är att ha koll på vad som finns på marknaden och vad konkurrenterna tar. Jag har varit runt på ett tiotal ställen och föll för två.

Den ena är den lilla blombutiken Unique på Ringvägen. Denna fina blomsterhandel väljer alltid sina plantor med omsorg. Av alla ställen jag varit runt på finns de största och finaste blommorna här. Plantorna kostar 15 kr styck eller 125 kr för tio plantor. Lite dyrare men absolut värt priset om man vill ha de vackraste och största  blommorna.

Mitt absoluta favoritblomsterställe är förnärvarande tältet vid Tjärhovsplan. De har de bästa priserna den sidan Södermalm – Slussen, Medis och Skanstull. Priserna och blommorna är fina. Idag köpte jag en till laddning med blommor och nu ska jag alldeles strax ge mig ut i rabatten.

Ett annat tips när du ska köpa blommor är att du ska pruta. Pruta tills du skäms och lite till. Då får man alltid de bästa priserna. Lycka till! För er som prenumererar är detta ett inlägg jag uppskattar om ni gillar på bloglovin ->bloglovin  Dels för att jag brinner för blommor och dels för att jag vill dela med mig av just detta. Mer blommor åt folket!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna