VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nyplanterat i rabatten

Nu har jag planterat ut blommorna i rabatten. Det blev verkligen fint. Penséerna är planterade i en lång rad i främre delen av rabatten. Sen satte jag ner primula, förgätmigej och en annan blomma som jag inte vet namnet på. Vet du vad den heter?

Det är lite störigt att inte kunna namnet på älsklingarna som växer i rabatten. I höstas satte jag ner massvis av lökar och nu har de börjat titta fram. Tyvärr sparade jag inte lapparna och har glömt bort vad jag planterat. Det får helt enkelt bli en överraskning när det kommer upp.

Blomförsäljarna lovade att växterna skulle vara frosttåliga och att de var perenna, dvs att de återkommer år efter år. Jag är ganska säker på primulan och förgätmigejen, men den tredje sorten som jag inte vet namnet på tvivlar jag på. Den känns inte som en perenn.


Kommentarer


  1. Nelin april 21, 2011 on 19:23 Svara

    Vad fint, jag blir så avis! jag vill också ha en uteplats och inte bara en tråkig balkong och avbrutna dahlior…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna