VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Attention alla mina viktklubbsmedlemmar!

Hur går det för er? Veckan börja lida mot sitt slut och snart är det dags för stjärnutdelningar. Eftersom jag lyckades tajma ett av mina mål med en lingonvecka tar jag mig friheten att byta mitt simhallsbesök mot ett joggingpass. Jag tänkte springa mitt andra pass  idag och genomföra det tredje träningspasset på söndag.

Fortsätt maila era presentationer till mig. Om ni har mailat men inte blivit upplagda måste ni hojta. Jag får så sjukt mycket skräppost i min inkorg att det ”riktiga mailen”  försvinner i massan.

Vad är era planer och hur har det gått denna första utmaningsvecka? Imorgon bitti ska jag väga mig. Kram på er!


Kommentarer


 1. Maria. april 21, 2011 on 16:40 Svara

  Hojt! Hojt!Jag har skickat dig min presentation och inte blivit presenterad. :)

  I övrigt så har jag varit superduktig och gympat hemma 30 min stenhårt varannan dag.
  Alltså mycket mer än de promenader jag skrivit först. Jag har även ändrat mina kostvanor och försäker äta mycket nyttigt och mer framförallt, eftersom jag har en tendens att glömma äta och sedan äta för mycket sött och onyttigt för jag blir plötsligt vrålhungrig. Jag har bättrat mig när det gäller det. Känner att jag gått ut oväntat hårt i veckan, men mycket pga att jag både filmat mig för bloggen och provat kläder och känt att fasen vad jag gått upp i vikt!
  Så jag kör video dokumentation också för att se om jag blir smalare så det syns.

  Nästa vecka ska jag fortsätta på den här linjen och kanske utöka till 45 minuters gympa istället. Självklart kan man ju byta ut som du gjort med att springa istället för simma, när man har lingonveckan. Jag tycker huvudsaken är ju att man rör på sig!

  Kram på dig med! :)
  /Maria.

 2. Sophie april 21, 2011 on 19:20 Svara

  Tjena! Jo det har gått strålande med träningen. Dock har det varit kalas här varannan dag här vilket har medfört att diverse kakor o bullar har slunkit ner + godis i ett gigantiskt påskägg som fungerat som ”motivation” (eller tröst…) när plugget blivit tråkigt. Åh så dumt. :(
  Men mycket motion har det blivit. Fick tid över idag o gick på ett cirkelträningspass på gymmet. Det var grymt! Hoppas på träningsvärk. :) Sen har även blivit mycket vardagsmotion. Mycket cykling eftersom jag cyklade fel.. Känner inte till staden här än. :)
  Mer motion blir det i helgen! Jippi!

 3. Anna april 21, 2011 on 20:23 Svara

  Det har gått rätt så bra hittills men har blivit mycket vårfixning hemma så jag har rört mig mycket hemma utan att ha mobilen på mig så har inte kunnat registrera alla steg. Men har till 100% kommit upp till mina 10 000 steg per dag hittills. Blir nog lite jobbigt imorgon när jag jobbar 12 timmar sittandes, hoppas jag orkar med en lånpromenad när jag kommit hem 😀

 4. Teskedsmamman ☆ Virkaholic april 21, 2011 on 22:57 Svara

  Jag landade idag på 71.4 så jag är långt under mitt mål, att knalla 1 mil har blivit sisådär med… däremot har jag krattat besvärlig gräsmatta minst 1 timma varje dag, jag likställer det med promenad för jag har mer träningsvärk 😉
  Kroppen och jag bråkar om kolhydraterna den vill ha och straffar mig med huvudvärk, orkeslöshet och ganska många tecken på ketos, men det är bara att fortsätta kämpa.

  ca 6.5 kg kvar till målet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna