VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Plåtningen inför bikiniakuten

Nu har jag blivit plåtad för artikeln om bikiniakuten. Tro mig, jag är verkligen en sådan där person som har svårt att hitta en passande bikini. Bikiniset passar aldrig eftersom jag har större rumpa än bröst. Alltså, jag menar att överdelens XL-topp inte fungerar ihop med trosans XL. Kuporna blir alltid för stora osv. Passar överdelen brukar underdelen sitta fel.

Jag har blivit så härligt ompysslad denna förmiddag. Först blev jag sminkad, sen fick håret en omgång samtidigt som stylisten Hanna frågade ut mig om mina bikiniproblem.  Innan plåtningen blev jag insmord med brunkräm för att se lite härligt brunbränd ut, nu luktar hela jag kokos.

Fotografen Carlos var fantastiskt rolig att jobba med. Hans sköna attityd och positiva inställning gjorde hela plåtningen. Tack för en rolig dag tjejer och Carlos!


Kommentarer


  1. Caroline april 19, 2011 on 15:52 Svara

    Vilken rolig dag du verkar ha haft! Lyxigt att få hjälp med bikiniproblemen! Vart kommer artikeln komma någonstans? Kram

  2. Regina april 19, 2011 on 17:43 Svara

    Jag och de flesta jag känner har samma problem. Det borde vara fler som sålde delarna var för sig så man kan få rätt storlek på bägge delarna!

  3. Modelljobb « Apan satt i granen juni 12, 2011 on 10:59 Svara

    […] Jag har fått snälla kommentarer om bilden i Amelia men har fortfarande inte sett den, eftersom tidningen varit slutsåld på de ställen jag varit. Amelias webbredaktion mailade mig i fredags och sa att de fått så mycket fin feedback att de kommer lägga ut ”bikiniakuten” på deras webbtidning. Ska bli kul att se. Här är inlägget från den plåtningen.  […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna