VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Elisabeth – Medlem i Apans viktklubb

Första utmaningen: Jogga tre gånger innan söndag  – mission completed

Andra utmaningen:  Ingen snabbmat och minst 3 träningspass.

Jag heter Elisabeth, är en 23-årig Kirunatjej som flyttat till Karlstad i år. Min viktresa har pågått sen tonåren i princip. När jag skaffade min första pojkvän som 14- åring gick jag upp tio kg i vikt. Sen har jag gått upp och ner dessa 10- 15 kg i några vändor.
Jag gifte mig med Mattias i december 2009, och vägde då 73 kg, och det var då jag mådde som bäst och det är mitt nuvarande mål. Att träna regelbundet och gå ned till 70 kg på en lite längre sikt.

Mitt sockerberoende är nog den största boven i dramat. Den påverkar verkligen hela mitt liv, och jag jobbar verkligen på att minska det förbaskade sötsuget som jag har. Innan jul förra året gick jag ned 5 kg med hjälp av LCHF, men sen dess har jag slarvat mycket och stått still på 78-79 kg. Nu är det dags att ta tag i det igen, och jag försöker hålla mig till ett mellanting av LCHF och GI, men koncentrerar mig just nu mest på att röra mig mer.  Skriver i bloggen http://dagenselisabeth.blogspot.com. Mest för egen del och för att vänner och familj uppe i Kiruna ska se vad vi pysslar med, men det passar ju ypperligt att blogga om detta så vi kan följa varandra!

Ser fram emot att följa viktklubbens medlemmar och ”Apan” själv, vi klarar det här!
Kram!

Vill du också bli medlem i Apans viktklubb? Läs mer här. Ni medlemmar som inte har skrivit ihop någon presentation ännu är hjärtligt välkomna att göra det. Max 150 ord och bild. *Pepp-Pepp*


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna