VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu kör vi så det ryker

Äntligen måndag och jag har hunnit med både det ena och det andra. Jag har fikat/lunchat med Bambi och Lady Dahmer. Jag har köpt cykelhjälm, cyklat till universitetet och ska alldeles strax in på första seminariet på länge.

Det är skönt att vara tillbaka på universitetet. Nu ska jag plugga hårt ett par veckor och sedan är det sommarlov. Tänk att jag redan hunnit beta av en termin. Tiden går fort när man har roligt.

Nu har jag uppdaterat veckans utmaningar i Apans viktklubb. Alla medlemmar har satt upp individuella mål och på fredag ska jag dela ut guldstjärnor till alla som uppnått sina mål. Jag efterlyser mål från Mona och Sophie.


Kommentarer


  1. Sophie april 19, 2011 on 11:26 Svara

    You got it! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna