VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tankar kring vikten

Imorgon är det dags för invägning. Jag har verkligen ingen aning om vilket håll det kommer att peka. Men jag tror att det kommer bli ett minus. Jag har inte motionerat särskilt mycket denna veckan. Faktiskt ingenting, om jag bortser från gårdagens flamenco. Däremot har jag ätit regelbundna mål på fasta tider. Det ska bli mycket spännande.

Hur har det gått för mina viktklubbsmedlemmar? Har ni gjort något revolutionerande denna veckan?


Kommentarer


 1. Katarina april 14, 2011 on 07:50 Svara

  Jag hoppas på att gå ner 0,5 kg till imorgon :) Inte hela världen om jag inte gör det, förstås. Annars har det gått himla bra den senaste veckan :)

  • Anna april 14, 2011 on 07:55 Svara

   Vad spännande, vi får se imorgon.

   • Katarina april 14, 2011 on 07:56 Svara

    En tanke bara… vore det inte kul att ha en Apans viktklubb grupp på facebook?

 2. Andrea april 14, 2011 on 08:43 Svara

  nej fasen ingen revolution här inte. Eller jo. Jag tabbade mig och åt lite godis i går. Trodde ångesten skulle sitta i forever. Men i dag är den borta.
  Fan jag gjorde bort mig, so what. Bara ut i naturen och spinga bort det. Inte svårare än så. Onödigt att älta älta älta, det känns som en revoulutionerande insikt för mig faktiskt.
  Ja gör en facebook grupp! skitkul!

  • Anna april 14, 2011 on 10:36 Svara

   Andrea du får äta godis. Det handlar om att hitta en sund och hållbar livsstil. Hur gör jag en facebookgrupp då? Helst vill jag inte ha med mitt privata namn eftersom man aldrig vet vilka galna troll som härjar runt på nätet. Någon som vet hur man gör? Kram!

   • Andrea april 14, 2011 on 10:48 Svara

    ja fast eftersom ja kör lchf så får jag ju inte det. då sabbar jag ju ketosen, plus att jag sväller direkt, får stenhård mage och ja mår allmänt sämre. Jag måste ju hitta annat godis :)
    Jag vet inte riktigt hur man startar en facebookgrupp, men jag tror det blir svårt att dölja ditt riktiga namn. Du kan ju isåfall göra en ny användare som heter Apans Viktklubb, som man kan va vän med istället för en ”riktig” grupp.

    • Anna april 15, 2011 on 19:45 Svara

     Aha, jag fattar. Vad finns det för godis du skulle kunna äta istället? Du får klura på den.

 3. Det allra viktigaste är att ÄTA, jag fick gubben att rasa över tio kg när vi träffades (genom bla McD och kanelgrifflar!)

  Jag går efter måttet: Hellre nästan rätt, än exakt fel…. Väldigt bra bok, för övrigt!

  MEN – jag beundrar din motivation, vilja och kämparglöd! Kan lova att du eg är i bättre form än mig (som är kass på annat än vardagsmotion)

  • Anna april 14, 2011 on 10:35 Svara

   Den boken har jag också. för den delen var Gisela en av dietisterna jag träffade under rehabiliteringen av min ätstörning.

 4. Jenny april 14, 2011 on 11:26 Svara

  Jag gör som Andrea, och kör lchf. Vet precis hur det är med att falla för sockret, då sabbar man ketosen och man liksom börjar på noll… Eller kanske inte noll, men det tar några dagar igen för kroppen att ställa in sig utan kolisar.
  Är inne på min tredje vecka nu med lchf, de första veckorna är svårast, och jag har fallit varje vecka, men hoppas att måndagen visar några hekto neråt iaf. Har måndag som väg och mätdag.
  Vet att lchf funkar för mig om jag bara kommer in i flytet, gick ner 8 kilo på 15 veckor i höstas, sedan åkte jag på semester en månad, och har fortsatt semesterlivet sedan januari…vilket resulterat i att 6 av de kilona kommit tillbaka :)

  • Anna april 15, 2011 on 19:46 Svara

   Vad roligt att du har hittat en metod som passar dig. Själv skulle jag aldrig klara av att inte äta kolhydrater, vill aldrig ens sätta mig i den situationen. :)

 5. Jenny april 14, 2011 on 11:27 Svara

  Och just ja, jag röstar för att inte skaffa en fejjangrupp, då det faktiskt finns folk ute i verkligheten som inte har ett konto på fejjan, eller som raderat sitt de en gång hade…:)

  • Anna april 15, 2011 on 19:46 Svara

   JAg tänkte öppna en sida här på bloggen som vi alla kan snicksnacka i. :)

 6. Jessica april 14, 2011 on 11:33 Svara

  Har tränat som fasen måndag, tisdag, onsdag och idag.. tränat bort mellan 500-900 kcal varje dag! Dock har vågen visat plus (väger mig varje dag) och humöret har sjunkt i botten. Men sedan tänkte jag på vad jag har åstadkommit och 9kg på 3 månader är inte fy skam! För första gången i mitt liv kliver jag över jantelagströskeln och erkänner att jag faktiskt är stolt över mig själv. Revolutionerande stolt!

  • Anna april 15, 2011 on 19:47 Svara

   Nu kommer du dra en suck, men vet du. Muskler väger som bekant mer än fett. Ha tålamod kära du. *Pepp* Bra kämpat!!

 7. Virkaholic ☆ Teskedsmamman april 14, 2011 on 12:55 Svara

  Jag har kört lchf och så har jag gått mer än jag brukar… jag tänkte jag skulle lämna barnen i makens våld ikväll och ta mig runt ”min” slinga på 4½ km, blir inget joggande… jag har ju varit gravid och har fortfarande känningar av foglossningen om det blir för bra… en tur på Ullared ger mig värk hela natten efteråt 😉

 8. Maria. april 14, 2011 on 17:40 Svara

  Det går ”sådär” med tanke på sjukdomar här hemma. Jag har faktiskt skrivit två inlägg om det där igår och idag. För mig är det viktigast egentligen att gå ner för att hålla mig frisk efter ha varit sjuk i kroppen under lång tid, opererad osv. Mycket än för att se bra ut, det ytliga känns inte så viktigt på något vis när jag funderar på varför jag vill gå ner.
  Jag tar det långsamt just nu. Har köpt en bok om lchf och hoppas lära mig mer.
  Kram, Maria.

  • Anna april 15, 2011 on 19:33 Svara

   Långsamt är bra. Din inställning låter sunt. Jag tycker att det är så det ska vara. Kram! Hoppas alla blir friska snart.

 9. jenny april 14, 2011 on 19:52 Svara

  hej! vilket härligt initiativ anna :)

  försöker hitta pepp till att gå ner i vikt. har fött två barn med nästan precis ett års mellanrum vilket har resulterat i att jag gått upp jättemycket i vikt. var verkligen inte sundheten själv när bebisarna låg och frodades i magen. jag unnade mig både det ena och det andra och nu är det svårt att bryta mönstret. minsta är nu 4 månader så dags att göra något åt övervikten.

  så jag vill jättegärna vara med. hoppas det är ok 😀 kram till er alla.

  • Anna april 15, 2011 on 19:30 Svara

   Klart att du ska vara med Jenny! Jag har lagt till dig. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna