VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Solen lyser över mitt älskade Södermalm

Jag har haft en skön morgon där jag myst runt inne på min nya blogg. Vad jag har saknat wordpress! Jag känner mig helt befriad. Kommer ni sakna Spotlife? Det kommer inte jag, men jag kommer sakna Tomas som är VD för Spotlife. Han är så himla bra. Han har alltid gett snabb och bra support. Nu är mitt domännamn på plats och jag är apans.se utan Spotlife.

Just nu funderar jag på att ge mig ut i joggingspåret. Det var ett par dagar sedan sist och jag är full av energi. Eller ska jag kanske gå till simhallen? Alla elevtexter är lästa och rättade. Idag skriver mina elever det nationella provet i svenska och jag är på sätt och vis friställd.

Dagens todolista är långt i från avprickad. Kanske bäst att sätta igång. Jag har kommit på att jag måste börja skriva todolistor eftersom jag har så mycket på gång hela tiden och misslyckas med att hålla det i huvud. Bara för det kom jag på ett par saker jag glömt:
– Jag har glömt berätta varför jag fick en hälsning av Oskar Linnros
– Jag har glömt ta mitt Levaxin
– Jag har glömt att hämta ut mer Levaxin, har bara ett piller kvar och jag behöver två
– Jag har glömt att posta dagliga inlägg om veckans artist.

Mer om detta sen, nu måste jag sätta igång. Efter lunch ska jag bege mig in till de fina kvarteren i stan för att stylas och pimpas. Känns bra. För den delen kan jag berättade det glädjande beskedet att modelljobben haglar in för närvarande.  Nja, kanske inte riktig, men jag har faktiskt fått ett erbjudande att vara med i ett bikinireportage i en ganska stor tidning.

Koola Kattis föreslog att att jag skulle starta en facebooktråd, vad säger ni? Finns det något intresse där ute i bloggosfären?


Kommentarer


  1. Asta april 14, 2011 on 09:25 Svara

    Å vad roligt med modelljobben. Roligt för dej, du är ju en riktig babe. Men oxå roligt för ”kvinnor” som grupp el eg hela mänskligheten när skönhet o modellandet inte behöver vara purungt och trådsmalt. Kramar Asta

    • Anna april 14, 2011 on 10:35 Svara

      Vad gullig du är Asta. Tack. Kram!

  2. Jag saknar funktionen att kunna få ett mail vid svar på ens egen kommentar. Annars kan jag inte bedöma din blogg med rättvisa, jag har bara sett den från mobilen. 🙁 Snart på banan med dator och energi igen!

    (PS! Minns min apotektshistoria och hämta ut receptet NU bums! Du är ytterligare ett bevis på hur tragisk den historian är….. Inte du, som person alltså)

    • Anna april 14, 2011 on 10:32 Svara

      Jag vet inte vad det är för funktion, men jag antar att det bara är en inställning. Någon som vet? Nu ska jag hämta medicin. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna