VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Linnéa i USA vann omröstningen i veckans blogg

Vad spännande. Jag har aldrig hört tals om Linnéa i Usa och ska genast sätta igång stalkingen. Vill du nominera en blogg till nästa vecka kan du tipsa om den i ett kommentarsfält när helst du känner för det.


Kommentarer


  1. Maria. april 13, 2011 on 08:24 Svara

    Godmorgon Anna! Vad roligt att det blev Linnéa!
    Jag hoppas du ska trivas här på nya bloggen och den är lika fin som den andra, såklart!:)
    Det viktigaste är ju att det funkar för en själv och att man tycker om sin blogg oavsett vad. Ibland behöver man förändring och en ny blogg kan skapa känslan av något nytt fräscht, en nystart.

    Kram, Maria.

    • Anna april 13, 2011 on 08:27 Svara

      Jag kommer trivas som fisken i vattnet och hoppas att mina läsare kommer att trivas. Av erfarenhet vet jag att läsare brukar ledsna vid flyttar och dylikt. Vad roligt att du tipsade om Linnéas blogg. Hon vann överlägset.

      Kram!

  2. Linnéa i Alabama april 13, 2011 on 14:23 Svara

    Så roligt!! Jag är lite nervös nu, att jag inte kommer leva upp till era förväntningar. Jag har inget tema på min blogg, utan den följer med i alla humörsvängningar. Ibland är det hög kvalitet och ibland inte lika högt. Några inlägg om dagen brukar det bli och jag är såå tacksam för alla som läser och kommenterar. Utan bloggen hade jag, på riktigt, blivit galen, säkert skiljt mig efter två månader och flyttat hem igen.

    • Anna april 14, 2011 on 07:29 Svara

      Äsch, du behöver inte vara nervös. För den delen gillar jag din blogg. Du skriver så bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna