VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Medlem Koola Kattis – Gör som Koola Kattis gå med i Apans viktklubb

Det är jag som är Katarina, 20 år och bor strax utanför Jönköping. Kommer från en bondgård utanför Stockholm där jag växte upp och de överflödiga kilona bara ökade i takt med att jag växte upp. Jag har alltid varit större men det var inte förrän i högstadiet jag förstod att jag var överviktig.

Jag visste inte vad jag behövde göra, och frånvaron från idrottslektionerna blev bara högre och högre. Jag gillade definitivt inte att byta om offentligt – eller ännu hellre svettas och behöva duscha offentligt. De få gångerna jag kände mig tvungen att ta med idrottskläder bytte jag om på toaletten och under lektionerna låtsades jag göra illa mig för att på så sätt slippa delta och slippa svettas och slippa duscha.

Det var grunden till något som kom att bli ännu värre. 2011 är året då jag vill komma i form. Med ett BMI på över 36 är det fan på tiden att göra något. Det är på tiden att jag tar för mig och vågar må bra. Läs mer på Koola Kattis blogg.

Vill du gå med i viktklubben skriver du en kommentar någonstans i bloggen så lägger jag till dig.


Kommentarer


 1. Maria. april 13, 2011 on 15:29 Svara

  Kattis är verkligen cool! :) Modigt att visa sig på bild i underkläder. Jag vet inte om jag skulle våga det, ärligt talat. Men det är riktigt inspirerande att se andra och läsa om viljan att gå ner i vikt. Kram, Maria.

  • Katarina april 13, 2011 on 15:36 Svara

   Tack Maria! Det värmer att höra att du tycker att jag är modig. Har varit väldigt tveksam med att visa bilder som är så nakna. Tack! Kram!

   • Anna april 14, 2011 on 07:24 Svara

    Modig och cool!

 2. Andrea april 13, 2011 on 18:52 Svara

  ja kattis, jävligt cool! blir peppad nu och ska också köra underklädskort, det är ju kroppen som ska synas! Måste bara jaga tag på en kamera först 😀

  • Anna april 14, 2011 on 07:25 Svara

   Heja dig! Säg till om du vill att jag ska lägga ut det.

 3. Puff april 14, 2011 on 06:41 Svara

  Cool, minst sagt! Det där skulle jag aldrig våga!

  • Anna april 14, 2011 on 07:25 Svara

   Kanske inte nu men sen? Hur har det gått för dig Puff?

 4. Mona april 14, 2011 on 12:35 Svara

  Man kanske skulle göra som de andra fagra damerna och gå med i Apans Viktklubb! Lägg till mig! :)

  • Anna april 15, 2011 on 19:44 Svara

   Jag har lagt till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna