VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nyheter i tapetvärlden

tapeter

Jag var förbi på mitt jobb igår och till min stora glädje lyckades jag pricka in välkomnandet av lite nya tapetkollektioner. Kollektionen ”Un Bisou De mme Pitou” från Intrade har kvalat in på listan över mina favorittapetkollektioner. Nu är jag allt bra sugen på att få till det. Snacka om att leva som ett skomakarbarn.


Kommentarer


 1. Maria. april 6, 2011 on 12:57 Svara

  Känner mig som din stalker idag, Anna. 😉 Men var ju tvungen att kommentera tapeter! Det finns dem som älskar kläder, fotboll, skor eller vad som helst. Jag älskar tapeter! Jag tapetserar om hemma med bara månader emellan, gärna färgglatt och mönstrat ( med fördel blommor). De gröna och gula här var verkligen helt underbara! Men intrade är dyrt, dessvärre. Har kikat på annat från dem. Men drömma kan man ju göra ( säger hon som tapetserade om den här månaden och redan drömmer om nytt…;) )

  • apans april 6, 2011 on 15:08 Svara

   Det är så trevligt så. Stalka på! Du, jag vet precis hur du känner. Var glad att du ”bara” är besatt av tapeter. :) Intrade var inte så dyrt förut. När jag inledde min karriär i tapetbranschen för tio år sedan kostade en rulle max 340 kr. Nu vill de nischa sig som exklusiva och har därför höjt priset för att kunna spela i samma division som exempelvis Sandbergs, Osborne & Little , Designers Guild mfl.

 2. Teskedsmamman/Virkaholic april 6, 2011 on 17:02 Svara

  OMG!!! Den där röda skulle jag vilja ha på en fondvägg i sovrummet sedan… fast rött i sovrummet inte är en bra idé… hoppas det kanske finns liknande i blått eller grönt…

  • apans april 7, 2011 on 06:46 Svara

   Klart du kan ha rött i sovrummet. :)

 3. Caroline april 6, 2011 on 22:04 Svara

  Den röda var ju helt underbar!! Den skulle jag gärna ha om jag bara hade någon vägg att tapetsera…

  • apans april 7, 2011 on 06:47 Svara

   Sätt den som fondvägg i sovrummet. Där skulle den väl passa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna