VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Veckans blogg lämnar över stafettpinnen

Är det redan över som flickan sa” och varje snöre har ett slut.
Kort sagt, tiden går fort när man har roligt och det har verkligen varit fantastiskt roligt att få vara Veckans blogg här hos ”Apan satt i granen.”

Jag har upptäckt en själsfrände i Apan vad det gäller klänningar å skor… och faktiskt en hel del annat.
Jag har fått trevliga besök på min lilla blogg från både Apan å ett par stycken av hennes läsare och framförallt så har jag i och med det upptäckt nya bloggar själv som jag läst och tyckt om. Kort sagt, det har varit en väldigt givande Bloggvecka, och vem av veckans kandidater det blir som får den äran med start imorgon vet vi inte i skrivandets stund men jag vill redan nu säga Grattis till dej.

Ni som ännu inte hälsat på mej i mitt lilla kryp in har fortfarande chansen. Jag skriver om det mesta. Mitt oerhört händelserika och spännande liv (ja, jag tillhör den ironiska generationen som Schyffert kallar oss födda i slutet av -60 talet, början av -70 talet), om relationer, om saker jag funderar över och om en fransk prinsessa vid namn Märta.

Jag gör det i det lilla. En annan förträfflig bloggare, Lady Dahmer skrev ett inlägg om Astrid Lindgren och fick typ ½ miljon kommentarer, jag gjorde det samma å fick 1. Men mitt ansikte är inte grönt för det (möjligen lite skiftande) jag är glad för alla mina läsare. Varenda en av er.

”Håll gästinlägget kort” sa Apan så jag rundar av här. All kärlek och en fantastisk vår önskar jag eder alla.
Puss/ Asta


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna