VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Apans veckobrev

Kära vänner och bloggläsare!

Det har blivit dags att knyta ihop säcken. Snart är det dags för fredagsmys. Hur har denna bloggvecka varit? Personligen känns det som den hetaste veckan på länge i grantoppen då det diskuterats flitigt om både det ena och andra. Klackdiskussionen fortlöpte och när den klingade av påbörjades en annan debatt om vems skull kvinnor gör sig vackra för. Jag fick en kommentar där personen lite drygt påvisade ett stavfel. Detta väckte en debatt om skrivfel och stavfel.

Freddie Mercury är veckans artist och detta arbete axlar han med bravur. Vem som blir nästa veckas artist är en överraskning. Men jag kan avslöja att det blir en kvinna.

Nytt för veckan var att ”veckans blogg” infördes. Ni röstade fram Asta av de fem bloggar jag hade plockat ut. Jag stalkar hennes blogg med glädje fram till onsdagsmorgon då hon lämnar över stafettpinnen till någon annan. Om du är intresserad av att bli veckans blogg kan du lämna en kommentar i detta inlägg.

Om jag ska sammanfatta min vecka utanför bloggen tycker jag att den har varit rolig och framför allt utmanande. Det var en speciell känsla att cykla tre mil igår. Själva kicken av att göra det går knappt att beskriva. Nu hoppas jag att vi går mot varmare tider så att byxorna kan bytas ut mot en fin kjol istället. Bildkälla här.


Kommentarer


  1. Willemo april 1, 2011 on 17:41 Svara

    Jag gör väl ett nytt försök med min blogg 🙂
    http://www.willemo-lifeisnow.com

    (går inte att skriva den i bloggfältet)

  2. Jag har ju haft min chans och fallit på målsnöret, så jag tänker inte ”run for it again”, men du är alltid välkommen att stalka mig lite, som en värdig tvåa om inte annat. 😉

    • apans april 2, 2011 on 17:34 Svara

      Fina du, jag ska stalka dig.

  3. Terese april 2, 2011 on 12:30 Svara

    Jag har ett önskemål om veckans artist: The Hooters. Känns som att de har blivit bortglömda, fast de har gjort massvis med fin musik. Inte bara som The Hooters utan som samarbeten med andra artister. Bla, denna http://www.youtube.com/watch?v=B4CRkpBGQzU

    • apans april 2, 2011 on 17:34 Svara

      Vilken flaschback! Det var inte igår jag hörde den låten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna