VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Asta – Veckans blogg

Grattis Asta!

Du knep vinsten med en röst. Nu lägger jag upp en länk till dig i sidomenyn. Den kommer finnas där i en vecka då du lämnar över till nästa blogg. Under veckan kommer jag hålla ett vakande öga över din blogg och stalka den lite extra. Det ska bli roligt. Du kan väl lämna en kommentar i detta inlägget där du presenterar dig för mina läsare?


Kommentarer


 1. Nu är jag inte Asta, så jag ska inte presentera mig, men jag tänkte bara säga GRATTIS! Kanske stalkar lite extra jag med. 😉

  • apans mars 30, 2011 on 08:13 Svara

   Jaaaaa! Nu stalkar vi Asta!

 2. viktkamp mars 30, 2011 on 09:48 Svara

  Vilken rolig grej =)

 3. Asta mars 30, 2011 on 11:28 Svara

  Haha, tack snälla ni. * Niger djupt å rodnar klädsamt. *
  Asta Pastasson heter jag, eller nja… det var ett försök till att vara lite hemlig o anonym då det begav sej. Då ingen kände till att jag bloggade av mina vänner o jag aldrig la ut foton som kunde identifieras.
  Det var FÖRE jag skrev om nakna framstjärtar å la ut stora bilder på mej själv…
  Är en kvinna på 41 som bloggar om livets betraktelser, relationer, politik och allt annat som faller mej in.
  Min stora kärlek är bortsett från mina barn (som är vuxna el påväg att bli) min franska prinsessa Märta. Det är min kärlek å bästa polare.
  En make har jag visst i gömmorna någonstans med.

  Tack söta apa för äran. Välkomna in till mej.
  Puss/ Asta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna