VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vem ska bli veckans blogg?

Mina damer och herrar. Jag har det stora nöjet att presentera fem utvalda bloggar. Det var många som anmälde sitt intresse att bli veckans blogg här i grantoppen. Därför tänkte jag ha en omröstning. Fram till onsdag morgon kommer ni kunna rösta på er favoritblogg.

Vinnarbloggen kommer bli länkad av mig under en veckas tid och jag kommer att titta till den lite extra. In och rösta på era favoriter nu. Om du vill bli nästa veckas blogg tycker jag att du ska skicka ett meddelande till mig via ”kontakt rutan” här på bloggen.

[poll id=”10″]


Kommentarer


 1. Asta mars 29, 2011 on 00:30 Svara

  Jag tackar för äran. En röst hittills. Att den röstande börjar på A och slutar på sta behöver vi ju inte berätta för nån. :) Kram

 2. Åh vad roligt! Kanske ska blogghora lite mer nu 😉

 3. Sandra mars 29, 2011 on 17:39 Svara

  Ska bli spännande :)

  • apans mars 30, 2011 on 08:04 Svara

   Asta vann, men jag lovar att jag ska uppmärksamma dig och dina medtävlande i ett framtida blogginlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna