VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gästbloggare Ida – Om prinsen i den gröna bilen

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

Prinsen kom i en grön opel. Hade någonstans inom mig hoppats på vit hingst. Men föga troligt när vår första dejt var bestämd till Solna C. Dagen det var snöstorm hade vi lyckats pricka in. Jag var så nära att avboka, men han hade skrivit så söta mejl i tre veckors tid, att jag verkligen ville träffa honom.

En fika, en middag, en fika till och det hade gått 4 timmar. Och jag var hooked. Prinsen körde mig från norra förorten till de södra hoodsen och sa blygt, jag vill träffa dig igen, vad gör du i helgen. Vi bokade in söndag och sa, kanske laga mat ihop? Det pirrade i magen. Skulle vi vara hemma hos honom då? I sigtuna? Det är ju åtta mil från mig, hur skulle jag komma hem? Jag såg framför mig, vi lagade mat och skålade i vackra kristallglas, fulla med ljuvligt rödvin. En god shiraz tänkte jag.

Dagen efter skickade han ett mejl, jag kan inte vänta till söndag. Vad gör du fredag?

Nu har det gått en vecka, och förutom att hans gröna opel kört kors och tvärs mellan kungens kurva och sigtuna, så har även hans gröna tandborste flyttat in i mitt badrumsskåp.

Kan det gå så här fort? När vet man om man har fallit för en man med grönt kök, grön soffa och massa gröna piketröjor? Som vägrar erkänna att han gillar grönt utan skyller på tillfälligheter? Han vill att jag ska hjälpa honom välja gardiner till hans kök och vardagsrum. Hett tips, de kommer inte vara gröna! / Ida


Kommentarer


  1. Caroline november 28, 2010 on 19:47 Svara

    Vilken härlig berättelse! Lite lik min egen berättelse om min och sambon första tid.. pratade några veckor på internet, en fika, en middag och en vecka senare hade jag flyttat in.. nu snart två år senare bor jag fortfarande kvar. Kärare än någonsin. Vet man att det är rätt så är det bara att köra =)

  2. Martina november 28, 2010 on 21:54 Svara

    Grönt är skönt ju 🙂
    Fast inte till överdrift såklart.
    Jättefint skrivet!

  3. Hallontuva november 28, 2010 on 23:20 Svara

    Åh, vad det låter spännande och härligt med alldeles ny kärlek! Var kan vi följa fortsättningen? All lycka till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna