VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tusen fula ord

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

Vet ni vad, det finns få saker i livet som kan göra mig upprörd. Paja en mingvas eller vad som helst. På sin höjd kanske jag rycker på axlarna, tvångsraka av mig håret, sabba en flamencosolfjäder. So what?

Men… Det finns ett MEN – mitt lugna sinnes akilleshäl. Det värsta jag vet, nu menar jag absolut det värsta – är datorstrul. Sådant får jag spunk på. Jag sliter mitt hår och blir helt vansinnigt provocerad. Upprörd till tusen. Idag har jag upplevt datorstrul och det är sådana här saker som är mina stora prövningar i livet. Jag skulle kunna vinna VM i svordomar en dag som denna.

Nog om det. Nu har Apan i granen hoppat till tallegren och utsikten över min lilla internetvärld ter sig vackert även härifrån. Jag hoppas ni alla kommer att trivas lika bra som jag.


Kommentarer


 1. caroline november 12, 2010 on 22:31 Svara

  Vad fin bloggen har blivit, bilden på dig är helt underbar! Fick du tag i dokumentet? Kram

  • Anna november 12, 2010 on 22:45 Svara

   Tack vännen!

   Jag älskar bloggen. Känns kul med något nytt. Nope, jag har inte fått tag på det. Kram!

 2. Lady Dahmer november 13, 2010 on 08:01 Svara

  jag blir tamejfan våldsam av datorer. det är sant – INGET kan reta upp mig så mycket. INGET. Så du har min fulla sympati. Men det kommer ordna sig!

  tänkte på en annan sak igår. Jag gillar att prata i telefon. Fast bara med dig! Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna