VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Apan goes flamenco

It takes two tango och när tangokavaljern fått förhinder skjuter vi tangon på framtiden. Istället tänkte jag ägna mig åt att dansa flamenco. Ida tyckte det lät som en kul ide och hakade på. I en och en halv timma har vi stampat runt tillsammans med ett gäng kvinnor i blandade åldrar. Mina guldiga skor som inte smakat apfötter sedan förra Pride var utom sig av lycka.

Jag är påväg hem från mitt livs första flamencolektion. Fylld av energi och rytm ska jag nu ägna kvällen åt att städa.


Kommentarer


  1. Caroline september 15, 2010 on 20:44 Svara

    Vad ballt med flamenco! Att dansa är ju blad det roligaste man kan göra :)

  2. Nelin september 17, 2010 on 00:05 Svara

    Vad häftigt! Var dansar du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna