VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bistro Berns

Idag träffade jag Purvi inne i stan. Vad passar då bättre än ett lunchtips? Denna gången frestades smaklökarna på Berns, vars kök erbjuder något för alla smaker. Jag personligen är väldigt förtjust i fisk. Smörstekt Sejrygg med räkor var mycket god och vällagad. 160 kr för en lunch kan tyckas vara dyrt, men måltiden höll så pass hög kvalité att det kunde ha varit taget från en a´la carte. Rikligt med mat och smakrikt. Kan det bli bättre? Före måltiden serverades vi med gott surdegsbröd som vi doppade i olivolja.

Efter maten var vi mätta och glada, men det fanns lite ytrymme kvar i våra magar. Det fyllde vi ut med glass från kiosken i Kungsan. En mjukglass i bägare med extra mycket noisettesås. Mums fillibabba. Proppmätta och ännu gladare gick vi in på NK och doftade på parfymer.


Kommentarer


  1. Carro augusti 5, 2010 on 23:34 Svara

    Åh vad gott det såg ut, blev genast hungrig så här på kvällskvisten. :p

  2. frugan augusti 6, 2010 on 10:06 Svara

    Åh, testade du dyr-BH:arna på NK?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna