VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mila’s Daydreams – I’d like to see into your dreams, my little girl.

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt
This is my maternity leave hobby. While my baby is taking her nap, I try to imagine her dream and capture it.

Nu börjar jag nästan gråta igen. Min vän Mamavaganza postade en länk i sin blogg. Först och främst. Spana in Mamavaganzas blogg. Den är smart, rolig, underhållande och skrivs med klass. När ni har gjort det kan ni spana in Mila´s daydreams som består av underbara bilder.


Kommentarer


 1. carro augusti 1, 2010 on 11:33 Svara

  Anna :) Jag kom på en sak nu som jag tycker är extra kul att läsa om, det är när du ger några tips på caféer eller något matställe. Eftersom jag inte bor i stan och äter och fikar väldigt sällan där inne så är det svårt att veta vart man ska gå och vilka ställen man ska akta sig för. Så såna inlägg är bra. Då får jag lite tips på vart det är värt att äta :)

 2. Sandra af Munkakvarn augusti 1, 2010 on 22:08 Svara

  WOW, bilderna var ju helt bedårande! Fick totalt hjärtsnörp.

 3. Apan augusti 2, 2010 on 22:49 Svara

  Visst var de gulliga. Jag önskar att jag var så kreativ. Tänk vad hennes lilla dotter kommer vara glad över bilderna när hon blir stor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna