VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Var köper ni era bh:ar?

Bilden är hittad här.

Min axelbandslösa bh låg i tvätten och jag hade ändå planer på att köpa en till. Jag släpar med mig barnen till triumfbutiken och provar ut en ny. Bh:n sitter perfekt. Från något odefinierbart till en snygg urringning. Smäck. Den ska jag ha. Jag tar fram plånboken och mitt stämpelkort. När jag stämplat fyra gånger får jag 50% på femte köpet. Bh:n kostar 469 kr.

Kassörskan: För att man ska få en stämpel måste man handla för minst 500 kr.
Jag: Jaha? Men jag vill inte ha något mer.
Kassörskan: Vad sägs om en tvättpåsa till bh:n?
Jag: Behövs inte jag har flera stycken.
Kassörskan: Vad sägs om en trosa?
Jag: Nej, jag har inte tid att kolla ut något.
Kassörskan: Men jag kan kolla snabbt. Föredrar du någon speciell färg?
Jag: Vitt
Kassörskan: Tittade, jag hittade ett par lavendelfärgade.
Jag: Ta en tvättpåse då. *suck*

Nu har jag en stämpel i kortet och en irritation uppbyggd mot butiken. Jag tycker det är fult. Istället för att lura på mig en tvättpåse kan de ju höja priset på bh:n. Jag tänker lämna tillbaka den där tvättpåsen. Basta. På tal om bh:ar berättade en vän till mig att hon hittat en jättefint märke ”Aubade” på NK. Svindyra bh:ar men väldigt bra. De ligger runt 900 kr. Gulp, det känns ganska dyrt för en bh. Men jag kan verkligen tänka mig att det känns lyxigt att glida runt i en sådan. Innan jag föll för triumf brukade jag handla på details. Innan dess köpte jag bh:ar på Kapp Ahl. Men jag märker verkligen STOR skillnad på kvalitén.


Kommentarer


  1. Josefin juli 31, 2010 on 23:16 Svara

    Lindex eller Triumph =)

  2. Lindex

  3. Purvi augusti 1, 2010 on 00:00 Svara

    Hej på dig. Details på Götgatan brukar jag handla på. Jag gillar Chantelle Bh.ar. De sitter bra på mig. Kramis

  4. Rockabillan augusti 1, 2010 on 09:24 Svara

    Jag handlar på Change! Jättenöjd med både kvalitet, pris och service, plus att det finns alla storlekar man kan tänka sig.
    (Lär ju finnas i Sthlm också om det finns i Götet;-))

  5. Apan augusti 1, 2010 on 09:30 Svara

    @Rockabillan: Jag har aldrig hört om Change. Tror inte de finns i Stockholm.

    @Purvi: Jag har varit sigen på att testa Chantelle, men har aldrig kommit så långt. Har fastnat för Triumph.

    @Alla ni som deltar i diskussionen: Hur många bh:ar går ni runt på? Jag har fem favoriter som jag varvar mellan. Tycker ni att det känns viktigt med bra bh:ar? För mig är det a och o särskilt nu när brösten har förändrats så mycket efter amning och allt. Klyftan är inte vad den en gång varit så att säga. Skulle bara vara kul att höra om andras bh:relationer.

  6. carro augusti 1, 2010 on 11:07 Svara

    Cubus har jag fastnat för just nu, billiga och sitter bra! 🙂
    Jag har tre riktiga favoriter plus en axelbandslös och en som jag kan göra om till halterneck och brottarrygg. Så fem går jag runt på.

  7. Rockabillan augusti 1, 2010 on 15:16 Svara

    http://www.change.com/se/butiker/

    Jag växlar också runt mellan ca. 5 tror jag, det känns rätt lagom. Min storlek (80-85G) kräver en bra BH, & kinkig med passformen är jag också 😉

  8. Emmas Form - träning, kost & vikt augusti 1, 2010 on 15:57 Svara

    Jag har 75E eller F på BH:ar så jag kan aldrig hitta nåt på vanliga affärer som t.ex Lindex, utan det får bli specialaffärer med större storlekar eller nätet. Brukar beställa från Bravissimo (brittisk sajt), Evas Underkläder eller BH-teamet. Brukar kunna fynda på engleska sidor faktiskt… Figleaves har också mycket snygga BH:ar!

    Har en grym axelbandslös BH från Wonderbra, Ulitmate strapless heter den. Sitter som gjutet trots mina stora brön =) Beställde den från Nelly.se

  9. LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore augusti 2, 2010 on 08:13 Svara

    jag har 75H och handlar mina på Details. Den enda modellen som funkar för mig är Prima Donnas bh’ar. De är apdyra dock (runt 600 – 800 spänn) och jag har därför inte en hel hög. Jag tror jag har tre stycken nu. Men de är supersnygga och supersköna. (bättre än triumph!)

    change finns i nacka och i sollentuna, men jag har aldrig varit dit. hört att de ska ha lite större amningsbh’ar och ska se om jag får tid att åka dit nu när vi kommer hem från delsbo.

  10. […] sak är iallafall säker. Jag blev nyfiken på bh:märket Aubade och idag tänkte jag åka till NK och göra ett test. Är det verkligen bh:n från himmelriket? Det […]

  11. Malin augusti 3, 2010 on 19:22 Svara

    Mina två senaste köpte jag på en butik som heter Eleonora Laura, ena kostade 600kr å den andra 950 kr. Är första gången jag köpt RIKTIGA bh:ar. I RÄTT storlek. Sååå värt pengarna!

  12. LADY DAHMER augusti 6, 2010 on 12:13 Svara

    mer välgjorda och bättre passform. Gå in å prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna