VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pizzahut

Idag lunchade jag och barnen på Pizzahut. Skräpmatsmamma, jo jag tackar. Vi var hungriga efter BVC-besöket och det spöregnade. I ett tappert försök att fly undan regnet hoppade vi på första bästa buss och befann oss ett par minuter senare vid Medis. Jag överåt förstås trots att jag intalade mig själv att jag skulle sluta äta när jag var mätt. I syfte att känna mig nyttig och hälsosam plockade jag en blomkålsbukett på grönsaksbuffén. Det kändes bra när jag gjorde det men i samma sekund som den lades på tallriken fick jag en känsla av att det inte skulle bli uppäten. En känsla som visade sig stämma. Jag kanske ska satsa på en karriär som orakel trots allt. Lunchbuffén kostade 89 kr och var helt ok. Jag gillade pepperonipizzan bäst.

Efter maten gick vi till biblioteket och lånade massvis av roliga barnböcker.


Kommentarer


 1. Och så ringde du inte mig….? 😉

  Fika snart?

 2. Nelin juli 29, 2010 on 18:23 Svara

  Sämsta med LCHF: man får inte äta på pizzahut. Usch.

 3. HAHAHA tycker absolut du ska satsa på orakelkarriären.

 4. carro juli 29, 2010 on 19:45 Svara

  mm, pizza hut är mumsigt!!
  Ses vi imorgon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna