VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skötsel av pelargoner

Pelargoner är lättskötta. De vill torka ut mellan vattningarna och när de väl får vatten ska det vara rikligt. Ta bort allt som ser fult ut. Rensa bort blommor som börjar blomma över annars ställer de in sig på att börja fröa. Det tar onödig kraft från plantan. Gallra hellre för mycket än för lite. Ge näring lite då och då. Bästa blomsternäringen är gratis. 1 dl kiss till 1 liter vatten brukar vara en bra måttstock. Jag har precis plockat av pelargoner och satt ihop till en bukett. Gav den till min granne, hon blev glad.


Kommentarer


  1. Du är SÅ vacker Anna. Å förmodligen spelar dina pelagoner i samma liga, med tanke på den omvårdnad de får av dig.

  2. Apan juli 10, 2010 on 11:13 Svara

    Vad gulligt sagt av dig Nina. Tack, jag blev jätteglad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna