VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Panera torsk i kokos


Det sägs att man blir intelligent av att äta fisk. Se bara på mig, jag är ett levande bevis. Fisk spisas två till tre gånger i veckan och mina hjärnceller gör vågen kombinerat med att dansa cancan av glädje. Jag berättade för min granne att jag skulle panera torsk idag, hon tipsade om att man kan panera i kokosflingor. Jag säger bara en sak. Prova! Det var gott.


Kommentarer


  1. bermudabenny juni 17, 2010 on 18:52 Svara

    Mhm, och jag gillar inte fisk alls. Vad säger det om mig? Är jag koko(s) då? :)

  2. Caroline juni 17, 2010 on 19:44 Svara

    åh du som äter fisk ofta kan inte du dela med dig av några fler fiskrecept.. vi äter fisk alldeles för sällan bara för att jag har så svårt att komma på något kul att göra av fisken.
    Det jag kommer på är torsk med äggsås och panerad fisk. Men det måste väl finnas något mer man kan göra?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna