VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista kvällen med gänget

Vad passar då bättre än att premiärvattna med det nya ”superhandtaget” som mammas Krister köpt till mig. Vilken grej. Jag har gått runt och vattnat med mitt ”vanliga” munstycke och helt plötsligt kommer Stor Fifi på besök och vänder upp och ner på hela min ”vattna-blommor-i-rabatten-världsbild”. Vanligt munstycke till vattenslangen??? *fnys* Glöm det, här ska vattnas med senaste hightecprylen. Ett munstycke där vattenstrålen kan ställas in till allt från mysig dimma till hård jetstråle.

Dagarna har gått lite för fort och de hade gärnat fått stanna ett tag till. Imorgon åker mamma och Krister hem.


Kommentarer


  1. Vilken härlig bild på dig! Ser ut som att solen är på väg ner och du sitter i djupa tankar :)

  2. Petra juni 13, 2010 on 09:46 Svara

    De där handtagen är superbra. Vilket påminner mig om att vi måste tappat bort vårt. Kanske dags för ett nytt. Fin bild på dig! kram

  3. Apan juni 14, 2010 on 10:36 Svara

    Tack :) Jag älskar handtaget! Det är verkligen bra.

  4. Apan juni 14, 2010 on 10:37 Svara

    Djupa tankar om huruvida jag ska klippa kantgräset eller ej. :) Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna