VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mommos nellbull = Mormors kanelbullar


Gårdagens bullbak var lyckat. Köket såg ut som en jordbävning, storebror frossade i pärlsocker, mandelmassa och smör/socker/kanelfyllning. Han var i gott sällskap, jag frossade på hyfsat bra jag med. När bullarna äntligen var färdiga kunde jag inte hejda mig utan mumsade i mig fyra stycken. De var himla goda och jag har äntligen lärt mig mammas ”knyta-kanelbulle-knep”. Hitills idag har jag ätit fyra kanelbullar. Att äta kanelbullar är lite utav min specialité.


Kommentarer


 1. Petra juni 12, 2010 on 10:43 Svara

  Nybakta kanelbullar är sjukligt gott ju. Särskilt med ett glas kall mjölk. Dricker inte mjölk annars men just till bullar och pannkakor. Mums! Skulle också vilja kunna baka kanelbullar men jag tycker att det är så himla tråkigt…

  kram

 2. randoomm juni 17, 2010 on 20:00 Svara

  ser gott ut 😀

 3. Apan juni 14, 2010 on 10:38 Svara

  Tråkigt att baka, gott att äta. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna