VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Absolutely Fabulous – Apan goes Pixie

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

Kalla mig pantertant, dragqueen wannabe eller vad du vill. Men kolla vad jag hittade på rean idag! Tjihoo!

Det måste ju finnas någon skum gen med gamla anor från öststaterna i mig eftersom jag stundtals har en tendens att falla för en viss typ av plagg och bling-bling. Hursomhelst så var det halva priset på Cubus och denna lilla jacka med namnet ”Pixie” blev min för 349 kr. Ett par röda pumps på fossingarna och lyckan är gjord.

Älsklingen suckade och frågade vad jag skulle ha den till och varför. Enligt honom är man en idiot om man bär någon form av päls. Antingen är den äkta och då är man en idiot eller så är den fejk och då är man också idiot.

Kalla mig pantertant, dragqueen wannabe eller idiot. I don´t care as long as I have my Pixie. När jag blir stor så kommer jag definitivt bli en pantertant. Något i stil med Patsy & Edina i Absolutley Fabulous eller varför inte Mimmi i den klassiska såpan Tre kronor?  

Man måste ha lite fest och flärd i tillvaron. Det är fungerar som boost för själen. Glitter & glamour får vilken torris som helst att festa till det. Min nyinköpta Pixie är väl i sig inte särskilt upphetsande, men jag kände mig så nöjd med priset och så kände jag mig lite glammig när jag tog på mig den. När jag stod där och tittade mig i spegeln blundade jag för det faktum att:

1. Det låg en varm bebis i vagnen som precis var på väg att vakna.
2. Det stod en rastlös och varm sambo som stampade och ville gå.
3. Mina bröst var sprängfärdiga och hade börjat läcka.

I fantasin befann jag mig i en taxi med ett gäng glada vänner med destination Lilla Baren på Riche. Jag, Pixie och mina vänner.


Kommentarer


 1. nina december 28, 2009 on 21:32 Svara

  Åh jag ÄLSKAR den. Jaag VILL OXÅ HA!!! Jag skulle ABSOLUT ha köpt den för det priset jag med. LOVA att du lägger in en bild på dej i den med pumpsen… åhh så vackert

 2. Apan december 30, 2009 on 09:10 Svara

  I will. :) Gå in på Cubus hemsida och kolla om de säljer rea på nätet vetja. Vad har du för storlek?

 3. nina januari 2, 2010 on 12:04 Svara

  Men så gullig DU är då, so tänkte på mig. Jag vill absolut ha den. Men frågan är om inte 40 är väl stort…. fast man kan ju ha en tröja under. Lär man ju oftast behöva ändå om kan ska ha den utomhus vintertid. Känns den stor i storleken?
  Ja vi har Cubus här så då kan jag säkert återlämna den här.
  Du, jag ska in på stan idag. Jag kolla om den finns här. Kontaktar dej senare ikväll.
  Tack för att du köpte den å tänkte på mig. Så himla gulligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna