VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mongoliet here I come

En dröm jag har sedan 20 år tillbaka är att på egen hand resa till Mongoliet. Förr eller senare kommer jag göra det, nu är jag mitt uppe i familjelivet med småbarn och allt. Men sen, när alla barn ploppat ut och växt till sig en smula. Då är det jag som bokar en tågbiljett från Moskva till Ulan Bator. Där ska leta upp en ståtlig hingst och sedan galoppera ut över de oändliga vidderna.

Än så länge färdas jag bara dit i fantasin. Just nu är ett praktexempel. Vi har ätit middag, far och son har lämnat huset för en kvällspromenad på Söder, jag ska plugga men orkar inte riktigt ta itu med litteraturen. Ulan Bator here I am.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna