VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Drama i Adriatiska Havet

Någonstans i Adriatiska havet ligger det en liten Ö som heter Hvar. De båda fruarna tog ett flyg dit, införskaffade sig varsin luftmadrass och njöt av livet. Vi plaskade runt och allt var frid och fröjd… Tills frugan plötsligt gav sig på ett seriöst försök att dränka mig. Vilken tur att hon inte lyckades. Det där kunde ha gått riktigt illa.

Vi hade 10 ljuvliga dagar i Kroatien och svor att vi skulle resa tillbaka dit varje höst. Exakt ett år senare var jag höggravid och vi sköt upp våra Kroatienplaner. Tog en weekend på Hasseludden istället och sen ganska snart efter det hade jag blivit mamma. Nu är det dags att planera inför årets höst. Kan det bli en Kroatienresa måntro?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna