VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det där med facebook

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Mammaliv

Det har pratats en hel den om nätverkssajter den sista tiden. Den just nu mest omtalade är "facebook". Det är en 23 årig kille från staterna som grundat denna roliga sajt. Sverige är det andra mest facebooktätaste landet per invånare i världen, USA ligger etta.

Det som debatten omtalat var att allt som skrivs på facebook tillhör ägaren av sajten. Bilder, fakta, texter, kommentarer, rubb och stubb. Inte för att jag är särskilt orolig att en 23 årig miljonär på andra sidan atlanten sitter och läser min sida, men det facebook gör är att de säljer vidare uppgifter om sina medlemmar. Gillar du tex. knyppling eller stuvade kantareller så kan den infon säljas till företag som marknadsför just knyppling och svampstuvning. Vips har du fallit offer för direktreklam.

Det debatteras mycket på radio. Jag upphör aldrig att förvånas. ALDRIG.


Kommentarer


  1. Nettan augusti 23, 2007 on 09:47 Svara

    Min karaktär är kass.. Föll frestelsen och registrerade mig igår… *suck*
    irene.panik@gmail.com hittar mig på…
    😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna