VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Croatia fever!!!

Ett kraftigt sug uppstod när jag läste resebolagens sista minuten priser. 900 kr till Kroatien. Inom en tusendels sekund satt jag med telefonen, hårt tryckt mot örat. En signal, två signaler, tre signaler och då….

– Mia barnmorska.
– Hej Mia det är Kassie.
– Nämen hej lilla Kassie. Hur mår du?
– Tack jag mår jättebra.
– Det börjar närma sig nu. Snart är du inne i vecka 37. Du kan bli mamma i eftermiddag.
– Tihi… Du Mia. Jag måste fråga en sak. Kan jag flyga?
– Om du kan flyga? Ja, det är inget som påpverkar graviditeten, bebisen eller dig. Men flygbolagen brukar inte vilja att man flyger för sent i graviditeten. Om det skulle bli så att du måste föda i luften. Tänkte du på semestern med din vän? Var det till Norrland eller Västkusten ni skulle?
– Från början ville vi ju åka till Norrland, men det var ju lite off till BB där, sen funderade vi på Göteborg och nu såg jag att Apollo hade resor till Kroatien för bara…
– Stopp, stopp, stopp. Kassie, Kroatien??? Jag måste verkligen avråda dig. Visst du kanske går över tiden med två veckor, men vill du verkligen föda barn i Kroatien???

Egentligen visste jag att det kanske inte var en så bra idé, men man kan ju alltid fråga. Jag ringde sedan upp frugan. Vi kommer nog "Go West" enligt planerna…


Kommentarer


  1. Desert safari oktober 29, 2020 on 20:28 Svara

    thanks for the updated information

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna