10754820_10153265578678356_547258454_n

Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och ändra på lite saker. Jag önskar att jag hade tänkt annorlunda. Jag hade önskat att jag inte skulle tappat mig själv på det sättet som jag gjorde. Jag vet att livet är fullt med tuff övningar men att vi alltid tar oss ur det.
Saken är att jag vet att jag kommer ta mig ur det här och inom en tid vara glad igen, men är det verkligen det jag vill?
Vill jag verkligen bli glad igen utan att vara det med honom? Jag vet inte, jag tror inte det. Jag tror fortfarande att det är killen i mitt liv, även fast jag vet att det är över. Jag vill fortsätta göra honom stolt, det är den ända människan som jag bryr mig om så mycket.

Jag ska reda ut mitt liv nu och hitta en bra balans, jag ska se till att ta mig dit jag vill inom hälsa, boende, utbildning och allt vad det nu kan vara. Jag ska klara det här helt själv och jag ska bli bäst på att leva själv.

Jag ska omvandla det här till en power, en power som inte lätt kommer. Jag ska nu göra mycket bra saker framöver.

LOVE

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Linnea

  Fina och bästa du! Du är så jävla grym! Precis som du mailade mig för mycket länge sen, du stöttade mig och idag mår jag mycket bättre tack vare ditt blogginlägg och ditt fina mail. Du kommer lyckas! På egen hand är inga problem! Klarade jag mig upp på egen hand, fixar du det! Du är den finaste och starkaste människan jag vet! Du är fantastisk! Tror på dig till 100%!
  Kram Linnea<3

  URL:
 2. Postat av: Kia

  Jaaa! Ut och lev, ta tag i livet och se till att nå alla drömmar du har. Umgås med bra människor som inspirerar dig att utvecklas på de sätt du vill. Fokusera på det du vet att du vill och släpp allt annat. Boosta dig själv med bra saker på alla sätt du kan: mat, ord, aktiviteter, kvalitet, själ, kärlek…

  Ta reda på varför du kom till jorden, vad du är menad att göra här. Sikta mot stjärnorna och vet att med din energi och utstrålning och inställning så kan du komma precis vart du vill. Ta tid för reflektion och gå inåt istället för utåt, för det är där inne alla svar finns.

  <3 Ta vara på dig vackra människa!

  URL:
 3. Postat av: Sofie Dimitriadis

  Du är en stark kvinna! :-)
  Förstår dina ord verkligen!
  Mejla mig gärna :-)
  Kanske kan hjälpa dig lite med din hälsa :-)
  Stora styrke Kramar

  URL:

Lämna en kommentar