VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mina böcker

Omslag_Mativation_20171012 kopia

MATIVATION

Ett helt nytt ord som inte finns i någon ordbok. Men det säger allt. Mativation är ett vackert äktenskap mellan Mat och Motivation. Och det är precis vad den här boken handlar om! Att finna motivationen och behålla den så att du kan unna dig att äta mat som du och din kropp mår bra av. Bra mat och stark motivation, båda delarna behövs.

Mativation innehåller 50 lättlagade paleorecept utan socker, gluten och mjölk av Annika Sjöö + motivationsdelar och steg-för-steg hjälp till att skapa en bestående förändring av sina matvanor av coachen Åsa Nyvall.

Beställ boken här: https://www.adlibris.com/se/bok/mativation-50-paleorecept-och-konsten-att-skapa-en-bestaende-forandring-9789163615542

Paleobok framsida

Annikas Paleokök

Vill du ha massor av energi? Vill du känna dig pigg och glad? Vill du för alltid slippa att känna dig vrålhungrig? Vill du ha en lugn mage, som inte är i uppror, och samtidigt minska ditt midjemått? Då är paleokost definitivt något för dig!

Annika berättar: »Första gången jag kom i kontakt med begreppet paleokost var under min utbildning till kostrådgivare. Jag hade hört talas om dieten paleo tidigare, men jag trodde att det var en av alla lågkolhydratsdieter. Mina tidigare erfarenheter av att dra ner på kolhydraterna för mycket hade resulterat i deppighet och dåligt humör, och därför hade det inte fångat mitt intresse. Föga anade jag då att just paleokost skulle komma att bli min nyckel till helt fantastiska hälsovinster!«

Beställ boken här: https://www.adlibris.com/se/bok/annikas-paleokok-helt-fritt-fran-socker-gluten-och-mjolkprodukter-9789163610714

Paleo-3D

Paleo 30 dagar med Annika Sjöö – SLUTSÅLD!

IMG_9265

Intervallträning – 20 effektiva pass för gymmet

Det finns ingen träningsform som är så smart och tidseffektiv och samtidigt ger så stark, hållbar och vältränad kropp som just intervallträning. Studier visar att den är oslagbar för att komma i form och förbättra sin kondition.

Här får du 20 olika träningsprogram med pulshöjande och styrkebaserade övningar, indelade i kapitel efter tidsintervall. Passen kan göras på gymmet utefter egen nivå.

Med tydliga bilder, enkla instruktioner och förslag på hur du kan anpassa övningarna efter förmåga, passar denna träningsbok både dig som vill komma igång och dig som redan tränar regelbundet. Längst bak hittar du dessutom alla pass i miniformat – lätta att fota av och ta med till gymmet!

Beställ boken här: https://www.adlibris.com/se/bok/intervalltraning-20-effektiva-pass-for-gymmet-9789163612862

3D_9789173630573

Mage rumpa lår

I den här boken kan du välja mellan tolv olika träningspass som bara tar tio till trettio minuter att genomföra. Passen är enkla att utföra då de består av ett fåtal övningar, men med ett smart upplägg och en hel del nya övningar som gör variationen stor. Perfekt för hemma träning!

• 12 pass att välja på, 3 olika typer av pass
• Träningstid: 10–30 effektiva minuter
• Funktionella styrke- och konditionsövningar som både bygger muskler och bränner fett.

Beställ boken här: https://www.adlibris.com/se/bok/mage-rumpa-lar-traning-som-ger-resultat-9789173630733?campaignId=6649d2cf-68f6-4144-9610-df20e6c24539

För att få de senaste uppdateringarna