VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måste man ha ett träningsmål?

s5-3

Foto: Markus Holm

Heej!

Hoppas att 2019 startat precis som du önskat! Kanske har du satt upp något mål när det kommer till din egna träning? Kanske är det ett specifikt kortsiktigt mål? Långsiktigt? Förmodligen något som motiverar dig och det är en riktigt bra början!

Men…måste man ha ett mål för att hålla träningsmotivationen uppe?

 

Jag är en periodare när det kommer till träning! Och då syftar jag på form av träning. Att röra på sig har alltid varit en del av mitt liv. Startade med fotboll, valde bort fotbollen till förmån för dansen som ju såklart präglat en stor del av mitt liv. Men sedan jag aktivt slutade att tävlingsdansa så har träningsformerna spretat till höger och vänster!

En period höll jag bara på med gruppträning, för några år sedan vann CrossFit mitt hjärta för att sedan få konkurrera med löpning. Förra året blev det nästan bara dans igen i och med att jag medverkade i ”Dansa samba med mig” och då och då kompletterade jag med lite löpning och pulsbaserad styrketräning.

Min kropp gillar variation! Och när det kommer till olika träningsmål så har jag inte haft något specifikt på väldigt länge. Senast var när jag tränade inför Göteborgsvarvet 2017 och ville hålla mig skadefri! Det var motiverande, men krävdes såklart också mer disciplin för att kunna hålla mig till schemat.

Jag tycker att träningsmål kan vara en jättegod ide´för att motivera sig, för att verkligen få träningen gjord och för den som behöver något att förhålla sig till, men jag undrar…måste man ha ett träningsmål?

Vad tycker du?

 

Foto: Markus Holm

Foto: Markus Holm

 

Kram Annika


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna