VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jordgubbs & Persikobowl – Veckans recept!

Foto: Lee Kearney Matstylist: Louise Ljung

Foto: Lee Kearney
Matstylist: Louise Ljung


Jordgubbs & Persikobowl – Veckans recept!

Bowls är lätta att göra och passar utmärkt till frukost eller mellanmål!

INGREDIENSER (1 portion):

1 skivad och fryst persika
1 dl frysta och skivade jordgubbar
0,5 dl krämig kokosmjölk (jag brukar använda Willys Garant)

GÖR SÅ HÄR:

Mixa persika och jordgubbar i en matberedare. Tillsätt kokosmjölk och mixa igen. Toppa din bowl med exempelvis jordgubbar, persika, chiafrön och hampafrön.

Ät och njut!

Fler veckans recept hittar du HÄR.

Kram Annika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna