VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi behöver prata mer!

Foto: Markus Holm

Foto: Markus Holm

Hej…
Tack för all respons och er kloka tankar kring mitt inlägg ”Vi behöver prata!”som jag skrev igår. Du kan läsa inlägget HÄR.
Men jag känner att det här ämnet behöver lyftas ännu mer och jag vill dela med mig av några ord som sagts av er kära läsare. Det kan inte lyftas tillräckligt känner jag!

”Så bra! Det är ju när man har LAGOM mycket att göra som man känner sig inspirerad och kan skapa, vara kreativ och inspirera andra. Inte när man knappt kan hålla sig över ytan pga full schema…
Paradoxalt eftersom det känns som om man ”måste” ha 100 bollar i luften i den här världen, fast då gör man ju också allt med sämre kvalitet, och det härliga med att ha ett jobb man älskar och brinner för försvinner ju…”

”Åh ja! Våga chilla emellanåt och våga se det som ett klokt beslut. Vi måste höja varandra på så många fler sätt än samhället har programmerat oss att göra.”

”Helt rätt! Tror det handlar mycket om bekräftelse även där. Den som hörs och syns mest är störst, bäst och vackrast. Vi jagar och jagar…men egentligen vill nog de flesta bara tagga ner. Tänkbart och något att reflektera över, helt klart.”

”Så jäkla med på det du säger! Har man inte mycket att göra så är man ”ingen”. I perioder är jag bra på att bara vara o i perioder stressar jag upp mig.”

”För mig, i mitt liv med utmattningssyndrom så känns det skönt när jag tänker: ”låt det ta dubbelt så lång tid att göra det su ska göra!”. Stressen minskar och jag kan göra det som ska göras med ro och närvaro…”

Ja, kära läsare…ni är kloka som böcker allihopa! För en sak som är säkert är att en fulltecknad kalender INTE alltid är = produktiv och duktig. Fråga dig själv frågan ”Vad är viktigt på riktigt? Och då menar jag på riktigt..?

Kramar Annika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna