VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Träningssvacka…någon?

8964bffb-6e19-478a-873e-d03dde455987.jpg

Hej!

Är just nu inne i en träningssvacka…

Men som jag behövde löpturen jag gjorde i torsdags. Förutom det magiska loppet Disney Magic Run i Paris i fredags så har jag haft en riktig träningssvacka!

Inte för att jag inte tycker det är kul att träna. Det är egentligen det minsta problemet för mig, men utan för att jag bara tyckt att det varit såååå tungt att få tummen ur😐.

Ibland går det av bara farten, på rutin. Men ibland måste jag verkligen påminna mig om den härliga känslan efteråt! Och ibland tror jag även att vi måste ”bara göra det”. Bara för att vi vet att det är bra för oss…

Hur känns det för DIG just nu?❤️

Kram Annika


Kommentarer


 1. Loellanehlin 30 september, 2018 on 11:20 Svara

  Absolut, träningssvacka! Extremt mycket jobb och aktiviteter med barnen men brukar ändå kunna trycka in mina träningspass om msn bara har lust. Idag började jag om. TRX i solen på Euphoria resort! Nu kör vi igen!

  • annikasjoo 30 september, 2018 on 17:33 Svara

   Åh Euphoria resort! Älskar!!!
   Kram

 2. Maria Jansson 30 september, 2018 on 17:19 Svara

  Har haft träningssvacka länge nu. Tränat nästan varje dag innan i över 3 år. Nu kanske det blir 1 gång i månaden för min egen del, annars blir det på mitt eget instruktörspass 1ggn i veckan. #supersvackadeluxe

  • annikasjoo 30 september, 2018 on 17:34 Svara

   Kanske blev för mycket av det goda?
   Lycka till!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna