Kladdkaka på endast 5 ingredienser – Veckans fredagsgoding!
15 urkärnade dadlar
2 msk kakao
2 ägg
2 msk kokosmjöl
2 msk smält neutral kokosolja
Sätt ugnen på 200 grader (gärna varmluft). Mixa alla ingredienser i en matberedare och häll smeten i en liten smord rund form. Grädda i ca 10 min beroende på hur kladdig du vill ha den! Ju kortare tid desto kladdigare. Förvara i kylen.
Ät och njut!
Fler Veckans fredagsgoding hittar du HÄR.
Kram Annika
Åhh wow vad det låter gott. Denna ska jag testa i helgen. Tack för receptet fina du.
Ha en härlig dag
Kramar
Lene
Den är så god! Kram
Hej!
Är det riktigt säkert att måtten är de rätta, det blir en väldigt väldigt liten kaka…
Ja, jag använde en liten form, men om man gör i större så blir den tunnare. Men god ändå!