VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så fångade jag mannen i mitt liv och vann let’s dance!

IMG_1774

Foto: Therese Hagstedt

Kära läsare!

År 2008 hade jag en riktig dipp i livet. Dåligt självförtroende, dålig självkänsla, inget kändes kul och jag visste inte alls vad jag ville. Det syntes inte alltid utåt eftersom jag var mästare på att dölja det! Jag är säker på att alla har sådana perioder i livet. Och där och då var en av mina.

Men det som kom att vända det hela var en viss bok och en viss man…

Av en slump fick jag tipset om boken ”The secret” av en vän som hade läst den och jag tänkte ”varför inte?”. Jag ville ju ha en förändring i livet. Så jag köpte både boken och dvd:n. Och HERREGUD! Jag blev helt frälst!

Författarens huvudbudskap i boken är att vi människor kan uppnå vad som helst och leva precis hur vi vill med hjälp av tankens kraft och visualisering. Det som vi tänker och fokuserar på – det får vi mer av. Och det gäller både positiva och negativa tankar. Ni vet själv när man tänker ”jag får inte bli sen, jag får inte bli sen”. Vad händer alltför ofta? Jo, vi blir sena. Detta går att applicera på allt, stort som smått. Och fokuserar vi på goda tankar så drar vi till oss mer positiva händelser i livet. Det kan låta flummigt, jag vet. Men om det ska funka så måste man också tro på det. Och tro, det gjorde jag…till 100%!

Jag satte upp två stora mål – det första var att vinna let’s dance och det andra var att träffa mannen i mitt liv (som jag redan hade spanat in på gymmet av alla ställen!).

Jag läste i boken varje dag och jag kollade på dvd:n så ofta jag bara kunde! Jag ”matade” min hjärna full med positiva tankar och affirmationer. Jag satte upp post-it lappar på väggen där det stod ”jag är så glad och lycklig nu när jag och min danspartner har vunnit let’s dance”. Detta var innan jag visste att jag skulle få dansa med världens starkaste man Magnus Samuelsson, för då var min första tanke ”jaha, där var den glasskon”…haha, nej skämt åsido, inte ens när jag fick Magnus så tvivlade jag. Jag visste att det skulle gå vägen. Jag visste!

Under let’s dance säsongen läste jag dessa lappar varje morgon och varje kväll och i mitt huvud spelade jag upp en scen där de utropade oss som vinnare av ler’s dance. Och den 27 mars 2009 så tog vi hem den eftertraktade glasskon! Jag grät av lycka.

Jag jobbade även med post-it lappar när det gällde Michael, min man. Där skrev jag också ”jag är så glad och lycklig nu när jag har träffat mannen i mitt liv och pappan till mina barn”. Första gången Michael kom hem till mig sprang jag dock i panik in i sovrummet där lapparna satt och drog ner dem, annars hade han väl trott att han träffat ett psycho!!!

När jag träffade Michael så visste jag. Jag visste att det var han med stort H och jag tänkte ”honom ska jag ha!”. Och allt gick i racerfart. Efter ett halvår friade han, efter 8 månader blev jag gravid, vår son Kelvin föddes och på dagen två år efter frieriet så gifte vi oss på Valborgsmässoafton 2011.

Så mina kära vänner. Tankens kraft är stark. Otroligt stark. Ta ut glädje i förskott! Det värsta som kan hända är att du varit lite glad i onödan…och det är väl inte så fel?

Kramar Annika


Kommentarer


  1. isabella jedler 28 september, 2018 on 13:29 Svara

    UNDERBART!! Så gör jag också!! 😀 Vilken klockren historia!

    • Annika Sjöö 29 september, 2018 on 10:11 Svara

      Älskar tankens kraft!!!
      Kram fina du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna