VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så gick jag upp 10 kg på 10 månader!IMG_9388

Hej!

Det finns två perioder i mitt liv, innan jag träffade min man och bildade familj, då jag har mått som allra bäst! Den ena perioden var under tiden jag studerade till idrottslärare på Göteborgs Universitet och den andra när jag efter gymnasiet åkte ner för att ”söka lyckan” på Franska rivieran!

Innan jag åkte ner bestämde jag mig för att komma i mitt livs form! Jag var en tidigare fattig student och tänkte att jag skulle ju inte ha råd med annat än nudlar och grönsaker typ…men ACK så fel jag hade!

Jag hamnade i den lilla staden Saint-Raphael, fick jobb på en glasseria och gick upp 10 kg på 10 månader! OCH jag bodde i en liten husbil. Glassigt värre, haha!

Men det fina i den här historien är att på ett sätt kom jag i mitt livs form. På det psykiska planet. För denna perioden i mitt liv är en av dem som jag mått som allra bäst under!

IMG_9389

Efter 4 månader i glasserien tog jag mitt pick och pack och flyttade till Nice för att plugga på universitetet där. Jag fick hyra en fantastisk lägenhet, träffade vänner för livet och levde studentlivet fullt ut och då menar jag FULLT UT! Det var fest, skola, fest, skola, fest och så lite mera fest! Och jag njöt av varje sekund under min tid på rivieran! Jag brydde mig inte det minsta om att kläderna började sitta tightare. Jag hade ju THE TIME OF MY LIFE!!!

0310

Så mina kära vänner…tro mig, lyckan sitter INTE i ett par siffror på vågen! Det är en sak som är säkert.

Kramar Annika


Kommentarer


 1. Helena 7 december, 2018 on 22:12 Svara

  Hej!
  Jag slutade röka i mars💪O har fått upp 10 kg☹️
  Jag tränar regelbundet jag avslutade tjejklassikern i somras o jag ska börja på halvklassikern till sommaren. Så jag tränar regelbundet.
  Hur gick du ne r dina magisk 10 kg?
  Jag behöver tips för jag har inte lust att börja röka igen 😁😁
  Helena

  • Annika Sjöö 10 december, 2018 on 10:02 Svara

   Hej!
   Jag slutade äta glass varje dag😁
   Vilken hjälte du är!
   Träning i kombination med mestadels paleokost gör susen!
   Kolla in min senaste bok MATIVATION hos Bokus eller adlibris!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna