VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HUR tänkte dem här???

Heej!

Ja, jag förstår om ni reagerar på den här bilden! Det gjorde jag med…

Minns den här plåtningen som igår även om det var 2014. Jag skulle plåta en framsida och de ville ha en lite ”tuffare Annika”! ”Spännande”, tänkte jag från början…men borde nog ha sagt att tuff inte är något som jag är. Verkligen inte!

Det finns många omslag jag gjort som jag verkligen har tyckt om, men detta är inte ett av dem…😬. Råsminkad, utan leende och en helt annan attityd. SO NOT ME!

Man lär så länge man lever! Och efter det här omslaget lärde jag mig att jag ALLTID ska vara mig själv på bilder och att jag ALLTID ska le och vara ”normalsminkad” om jag plåtar för någon tidning! Typ så här:

Även om jag tyckte om själva tidningen och brukade skriva träningsspalter i den så finns den tyvärr inte kvar idag.

Jag kanske skrämde iväg alla läsare?! Haha!

Note to self: Försök aldrig vara något du inte är😁

Kram Annika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna