VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Varför? Varför? Varför?

Heej!

Senare ikväll kommer jag att skriva om vår helg i Paris då vi sprang Disney Magic Run och hade stegtävling inne på Disneyland, men först – det här:

När jag håller föreläsningar brukar jag prata en del om när vi sätter mål och om hur viktigt det är att veta VARFÖR du vill uppnå ett visst mål!

Om du inte har ett starkt och viktigt varför så är det lätt att målet liksom aldrig uppnås eftersom det inte är tillräckligt viktigt för dig.

För att komma fram till ditt riktiga och sanna varför så behöver du ställa dig frågan varför? om och om igen! Tills du inte kan svara på frågan mer! Där har du förmodligen hittat ett riktigt starkt varför! Exempel: Varför vill du komma i form? Vad skulle det innebära för dig? Varför då? etc. etc.

Till slut kanske det egentligen inte handlar om att komma i form utan att du exempelvis vill komma i bättre form för att orka leka med dina barn mer? Eller vara en piggare förälder? Ja, ni fattar!

Ett mål med ett starkt varför måste vara något som VERKLIGEN betyder något för dig! Något som berör och något som du är beredd att göra uppoffringar för!

Så…vilket är ditt mål och ditt starka VARFÖR?

Kram Annika


Kommentarer


 1. Bodil 24 september, 2018 on 07:01 Svara

  Måste få fråga.. Varför måste man ha ett mål? Jag har alltid tränat så länge jag kommer ihåg.. Men jag har aldrig haft ett mål med träningen så varför är det så himla viktigt med mål? Kan man inte bara få ha kul?!

  • annikasjoo 24 september, 2018 on 08:39 Svara

   Självklart behöver man inte ha ett mål!
   Jag tränar själv för att det är kul och härligt! Men många gillar att sätta upp mål och tycker det är en motivator till att träna, och då är ett starkt varför bra att ha.
   Alla är ju olika och du väljer vad som passar bäst för just dig.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna