VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jantelagen…kan vi strunta i den?

Kära läsare!

Om vi bara skulle ta och strunta i den där jantelagen för en liten stund? Gärna längre än en liten stund, men du väljer såklart😁!

År 2008, alltså för exakt 10 år sedan, startade jag mitt företag. Till en början en enskild firma men som jag efter några år omvandlade till aktiebolag. Jag hade ingen tydlig plan utan ville mest kunna fakturera när jag var ute på olika dansjobb framförallt.

Men i och med let’s dance och alla dörrar som öppnades så väcktes också den lilla entreprenören i mig!

Jag har under dessa 10 år släppt 6 böcker, spelat in träningsdvd:s, varit programledare, byggt upp ett av Sveriges största tjejevent Boozt, arrangerat träningsresor, vunnit let’s dance med världens starkaste man😉, föreläst runtom i Sverige, turnerat med danskompani, släppt träningskollektion, lett träningsklass för 2000 personer i globen, startat podcast och jag har säkerligen glömt mycket annat också!

En stor höjdpunkt under dessa år var såklart när jag fick den stora äran att lära kronprinsessan Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals! Lilla jag liksom…

Mitt stora mål med allt jag har gjort har varit självklart – att INSPIRERA andra människor! Jag har älskat alla möten med olika personer, alla relationer jag byggt upp och alla fina vänner jag fått längs vägen❤️.

Jag har aldrig känt ett uns av missunnsamhet gentemot andra i min bransch. Jag blir inspirerad av när andra människor lyckas!

Det har såklart inneburit mycket jobb, mycket svett och tårar. Och vissa jobb mer lyckade än andra. Men det går inte en dag utan att jag är tacksam och ödmjuk inför allt jag har byggt upp och fått vara med om.

Och jag som tog lärarexamen 2007 och skulle arbeta som idrottslärare…tänk vad livet vill annat ibland.

TACK❤️.

Kram Annika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna